Hafik MYO’da Kariyer Günleri

Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu, Genç Girişimciler Öğrenci Kulübü tarafından Yüksekokul Konferans Salonu’nda “Kariyer Günleri” düzenlendi.

 

Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen programa, İŞKUR Sivas İl Müdürü Hikmet Canpolat, KOSGEB İl Müdürü Bahattin Ünal, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasının ardından programda konuşan İŞKUR İl Müdürü Hikmet Canpolat, “Doğru İş Nasıl Aranır? Aranılan Eleman Nasıl Olunur?” gibi sorular ile kurumundaki işleyişi ve İŞKUR danışmanlık hizmetleri ile verilen eğitimler hakkında bilgi verdi.

 

Ardından konuşan KOSGEB İl Müdürü Bahattin Ünal ise işveren konumunda olmak isteyen öğrencilere devlet destek ve hibeleri ile ilgili bilgilendirme yaparken KOSGEB desteğiyle gerçekleştirilen başarı öykülerini anlatarak öğrencilere kurumunun genç girişimcilere pozitif ayrımcılık yaptığını ve destekleme konusunda öncelikli olduklarını belirtti.

 

Son olarak Canpolat ve Ünal, öğrencilerin mezuniyet öncesi yaşadıkları gelecek kaygılarına ışık tutacak açıklamalarda bulunarak bundan sonraki zaman dilimlerinde de Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu ile bir araya gelerek eğitime katkı çalışmaları ve iş birliklerinin devam ettirileceğini ifade ettiler.



Haber Tarihi : 18.12.2019

AYLARA GÖRE HABERLER