Ünilig Oryantiring Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen Üniversiteler Arası Oryantiring Türkiye Şampiyonası madalya ve kupa töreniyle sona erdi.

 

Üniversitemiz Merkezi Amfide yapılan törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, antrenörler, organizasyon görevlileri ve öğrenciler katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından kapanış konuşmalarına geçildi.

 

Törenin kapanış konuşmasında söz alan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven, “Bu müsabakanın, hem Üniversitemiz hem de şehrimiz için saygın bir yeri oldu. İlerleyen yıllarda da bu müsabakaların devam etmesini istiyoruz.” dedi.

 

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu ise “Sivas Cumhuriyet Üniversitesinin ev sahipliğinde yapılan bu organizasyon sorunsuz tamamlandı. Başta Sayın Rektörümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç yapmış olduğu konuşmada “Şampiyonanın kazasız belasız şekilde sona ermesinden dolayı mutluyuz. Sporcularımız, burada birbiriyle etkileşimde bulunup şehrimizin tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret ederek bilgi sahibi oldular. İnşallah kendilerini en güzel şekilde memleketlerine uğurlarız.” ifadelerini kaydetti.

 

Konuşmaların ardından törene geçildi. Bayanlar takım sıralamasında üçüncülüğü Uludağ Üniversitesi alırken, ikinciliği Hacettepe Üniversitesi ve birinciliği İstanbul Teknik Üniversitesi takımları aldı. Erkekler kategorisinde ise takımlarda üçüncülüğü Anadolu Üniversitesi alırken,  ikinciliği Ortadoğu Teknik Üniversitesi ve birinciliği İstanbul Teknik Üniversitesi takımları aldı.

 

Kupa ve madalyaların verilmesinin ardından tören, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.



Haber Tarihi : 01.06.2023

AYLARA GÖRE HABERLER