Üniversitemizde Öğrenci Kayıt İşlemleri Tamamlandı

2017-2018 eğitim - öğretim yılında ÖSYS Merkezî Yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemizde okumaya hak kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri e-devlet üzerinden 11-16 Ağustos 2017; şahsen başvuranlar ise 14-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında Taha Akgül Spor Salonu içerisinde oluşturulan Merkezi Kayıt Bürosu’nda kayıt işlemlerini yaptırdılar.

Her geçen yıl tercih edilen üniversiteler sıralamasındaki çıtasını yükselten Üniversitemize e-devlet üzerinden 7020 öğrenci kayıt yaptırırken, 1670 öğrenci ise bizzat kayıt kabul merkezimize gelerek kayıt yaptırdı.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın talimatı doğrultusunda e-devlet üzerinden kayıt yaptıramayan ve Üniversitemize gelerek kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimizin mağdur olmamaları ve zaman kaybı yaşamamaları için Taha Akgül Spor Salonu’nun içerisinde oluşturulan Kayıt Kabul Merkezi’nde kayıt işlemleri yapıldı. Kayıt merkezimizde şehir dışından kayıt için gelen öğrenci ve ailelerinin mağdur olmamaları için Üniversitemiz Vakfınca kurulan yiyecek içecek stantlarında hizmet verdi.

İlk defa geçen yıl başlanan bir uygulama ile il dışından gelen öğrencilerimiz için Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Sivas Kent Meydanında kurduğumuz stantlardaki görevli personelimiz öğrencilerimizi ve ailelerini karşılayarak onlara mihmandarlık yapıp sordukları soruları cevaplandırdılar. Üniversitemize ait otobüsler de il dışından gelen öğrencilerimizi kayıt işlemleri için Üniversitemize ulaştırdılar.



Haber Tarihi : 21.08.2017

AYLARA GÖRE HABERLER