Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) Logosu Kullanma Hakkı Elde Ettik

Üniversitemiz, Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) logolu mezuniyet belgeleri Lansman Programına katıldı. Yükseköğretimdeki 30 bin program arasından sadece 129 program TYÇ logosu kullanma hakkı elde etti. Bu başarısından dolayı Üniversitemiz Tıp Fakültesini tebrik ederiz.

Törende, Üniversitemizi temsilen programa katılan Prof. Dr. Ahmet Altun, Prof. Dr. Nevcihan Gürsoy ve Doç. Dr. Emre Hastaoğlu, anı plaketi almak için hazır bulundu.

TYÇ logosu, uluslararası geçerliliği olan bir belirteç olarak kabul edilmekte ve mezuniyet belgelerindeki kullanımı, öğrencilerin niteliklerinin tanınmasına ve mezuniyetlerinin uluslararası düzeyde geçerliğini artırmaya yardımcı olmaktadır. Üniversitemizin TYÇ logosunu kullanma hakkı elde etmesi, üniversitenin kalite standartlarına olan bağlılığını ve öğrencilerine sunduğu yüksek nitelikli eğitimi bir kez daha gözler önüne sermektedir.

Haber Tarihi : 16.06.2023