Başarılı Sporcularımıza Ödül Töreni Düzenlendi

Spora ve sporcuya verdiği destekle örnek olmayı hedefleyen Üniversitemiz başarı kazanan sporcularımızı ödüllendirmeye devam ediyor. Üniversiteler arası turnuvalarda başarılı olan futbol, hentbol, basketbol ve voleybol takımlarımız için ödül töreni düzenlendi.

Ödül törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Çimen, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Gül, öğretim elemanları, takım hocaları ve sporcular katıldı.

Ödül töreni öncesi konuşma yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Çimen, “Spora tamamen sıcak bakan, üst yönetim olarak bizi destekleyen, hiçbir isteğimizi geri çevirmeyen bir Rektörümüz var. Bu önemli. Vakit bulduğunda izleyebilen ve sizlerle de bir arada olmayı arzu eden bir Rektöre sahibiz. Öğrencilerle ayrı ilgileniyor, sporcularla ayrı ilgileniyor. Tevdi ettiği bu görevde hiçbir arkadaşımızın isteğini de geri çevirmedi. Spor Üniversitemiz için çok önemli. Ayrıca voleybol ve hentbol maçlarının da burada oynanması teklif edildiği zaman hemen kabul ettik, hiç düşünmedik. İnanıyorum takımlarımızın başarıları devam edecektir.’’ dedi.

Prof. Dr. Mehmet Çimen’in konuşmasının ardından sporcularımıza ödülleri takdim edildi.

Erkek Hentbol Takımımız, 6-10 Aralık 2016 tarihleri arasında Antalya'da yapılan müsabakalarda 2.Lig'de şampiyon olarak 1.Lig'e çıkmıştır.

Erkek Hentbol Takımımız, 26-28 Aralık 2016 tarihleri arasında Üniversitemizin ev sahipliğinde yapılan Ünilig Hentbol grup maçlarını birincilikle bitirip yarı final grubuna gitmeye hak kazandı.

Futbol Takımımız, 24-26 Aralık 2016 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun 2. Lig grup maçlarında üçüncü oldu.

Basketbol Takımımız, 12-16 Aralık 2016 tarihleri arasında Kuşadası’nda gerçekleştirilen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun 2. Lig maçlarında üçüncü oldu.

Bayan Voleybol Takımımız, 20-24 Aralık 2016 tarihleri arasında Üniversitemiz Taha Akgül Spor Salonu’nda yapılan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun 2. Lig grup maçlarında üçüncü oldu.

Erkek Voleybol Takımımız 5-8 Aralık 2016 tarihleri arasında Tokat’ta gerçekleştirilen Ünilig Voleybol grup maçlarında üçüncü oldu. 



Haber Tarihi : 12.01.2017

AYLARA GÖRE HABERLER