Sosyal Hizmet Kulübü’nden Kariyer ve Kişisel Gelişim Semineri

Edebiyat Fakültesi Sosyal Hizmet Kulübü “Kariyer ve Kişisel Gelişim” semineri düzenledi.

Eğitimci-Yazar Kadir Sulak’ın katılımıyla Merkezi Amfi’de gerçekleştirilen programa Sosyal Hizmet Bölümü, Sosyoloji, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Sağlık Yönetimi, Veterinerlik, Fen bölümü öğrencileri ve kulüp üyeleri katıldı.

Kulüp Başkanı Özcan Gül yaptığı açıklamada, “Seminerin öncelikli amacı, sınav dönemindeki arkadaşlarımızın sınavlara odaklanmasını sağlamak. Bir diğer amacımız ise bölümümüz konularının haricinde kulübümüzün yapmış olduğu diğer konferanslardan farklılık oluşturup Üniversitemiz öğrencilerinin geneline hitap etmek” dedi.

Sulak, öğrencilere beden dilini etkili kullanmanın yolları, cv oluştururken nelere dikkat edilmesi gerektiği, özel sektörde iş başvurusu yaparken ne şekilde davranışlar sergilenmesi gerektiği, beynin verimli çalışmasını sağlayan faktörler, rahatlama teknikleri, adaptasyon, NLP, konsantrasyon teknikleri, hipnoz ve başarıya ulaşmanın yolları vb. gibi konularda bilgi verdi.

Sulak tarafından yapılan hipnoz öğrencilerin dikkatini çekti. Konferansın sonunda katılım sağlayanlara sertifika verildi.



Haber Tarihi : 07.12.2017

AYLARA GÖRE HABERLER