Hadi, Sahne Senin!

Üniversitemizde okuyan öğrencilerin her alanda çeşitli aktivitelerde yer alması için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi eğitim-öğretim dönemi içinde yeni bir etkinliğe daha imza atacak.

 

Üniversitemiz öğrencilerinden yeni yeteneklerinin keşfedilmesi için Sahne Senin programı adı altıda etkinlik düzenlenecek.

 

“Sahne Senin” programında sesine güvenen ve profesyonel bir orkestra eşliğinde sahnede şarkı söylemek isteyen öğrenciler için iyi bir fırsat olacak. Öğrenciler Sahne Senin programına ister bireysel, isterlerse kendi müzik grupları eşliğinde katılarak eserlerini seslendirebilecekler.

 

Afişte yer alan kare kodu telefonlarından okutarak ya da üniversitenin sosyal medya hesaplarından paylaşılan ‘Sahne Senin’ programı katılım başvuru linkini http://www.cumhuriyet.edu.tr/etkinlik/8668-sahne-senin-on-eleme tıklayarak başvuru formunu doldurup 3 Mart 2020 Salı günü saat 10.00’da Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu’nda gerçekleşecek olan ön elemeye katılabilecekler.

 

Ön elemeyi geçen 12 kişi 10 Mart 2020 Salı günü saat 19.00’da Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezi’nde canlı olarak gerçekleşecek finalde seyirci karşısında eserlerini seslendirecekler. Yarışmacılar finalde ilk üçe girmek için kıyasıya mücadele edecekler.

 

Sahne Senin programı proje koordinatörlüğünü şehrimizin yakından tanıdığı, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı Sivas Kongresi’nin 100. yıl kutlama etkirnlikleri kapsamında benzer programlar da yer alan ve yıllardır medyada Günebakan Hakan ismiyle programlar yapan Hakan Bakar üstlenirken, programın müzik direktörlüğünü ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğr. Gör. Akademik Sanatçı Serap Duran üslenmekte.

 

İlk üçe giren öğrencilere ise Hakan Bakar tarafından organize edilen sponsorlar tarafından sürpriz hediyeler verilecek.



Haber Tarihi : 24.02.2020

AYLARA GÖRE HABERLER