Hem Dem Beste Türküler Konseri

Güzel Sanatlar Fakültemizin Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından “Hem Dem Beste Türküler” adlı konser düzenlendi.

Üniversitemiz Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu’nda düzenlenen programa öğretim elemanları, öğrencilerimiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şefliğini Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi Kürşat Taydaş’ın yaptığı Türk Halk Müziği Topluluğu, “Türkülerle Gömün Beni, Leylim Ley, Mihriban, Gönül Yarası, Magusa Limanı, Can Özümden Besmeleyi Çekince, Seher Vakti Evinize, Gülüm Soldu, Zamansız Yağmur, Candan İleri, İğdeli Yar, Sen gel Diyorsun, Tekirdağ’ın Üzümü, Altın Yüzüğüm Kırıldı, Sevgi Yetmiyor, Yazın Yağar Kar Başıma ve Güldaniyem adlı bir birinden güzel eserleri seslendirdi.

Konser dinleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanırken konserde kimi zaman duygusal kimi zaman da coşkulu anlar yaşandı.

Haber Tarihi : 26.03.2019