Üniversitemiz 10. Sivas Tanıtım Günlerine Katıldı

Asırlar boyu birçok medeniyete kucak açmış Anadolu’nun önemli kavşak noktalarından biri olan Sivasımızın tarihinin, kültürünün ve yöresel lezzetlerinin tanıtıldığı 10. Sivas Tanıtım Günleri’nde Üniversitemiz standına geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi gösterildi.


Tanıtım Günleri kapsamında TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, milletvekilleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile birçok ziyaretçi standımızı ziyaret etti.

Matbaamız ve Baskı Grafik Birimimiz tarafından hazırlanan tanıtım materyalleri standımızı ziyaret eden ziyaretçilere hediye edilerek üniversitemizin tanıtımı yapıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız standımıza gelen kamu kurum ve kuruluşlarının idarecileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, İstanbul’daki Sivaslılar ve aday öğrencilerimize üniversitemiz hakkında bilgi verirken etkinlik alanında bulunan stantları da gezerek hemşehrilerimizle sohbet etti. 

Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, etkinlik alanında yapılan tanıtım faaliyetlerinin yanında Sivaslı iş adamları ve bürokratlarla da bir araya gelerek Üniversitemiz için yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında ikili görüşmelerde bulundu.
 



Haber Tarihi : 02.10.2019

AYLARA GÖRE HABERLER