Üniversitemizde Kar Temizlik Çalışmaları

Dün gece saatlerinde ilimizde etkili olan kar yağışı nedeniyle beyaza bürünen yerleşkemizde kar temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Üniversitemiz Yapı İşleri Daire Başkanlığı karla mücadele ekipleri, etkili olan kar yağışının ardından öğrenci, personel ve hastaneye gelen hasta ve hasta yakınlarının mağduriyet yaşamaması için yerleşkede karla kaplanan ana yollarda, fakülte ve yüksekokul, hastane, öğrenci yurtları ve diğer binaların bulunduğu alanlarda kar temizleme çalışmaları yapıyor.

Kar temizleme faaliyetlerinde bulunan personeli çalışma esnasında ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Önceliğimiz insandır. Herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için tüm gücüyle çalışan personelime teşekkür ediyorum.” dedi.

Yağan yoğun kardan zarar görmemesi için ağaçlarda birikmiş karlar da temizlendi. Tehlike arz eden kaldırım ve rampalarda kar temizliğinin yanında tuzlama çalışmaları da yapıldı.

Haber Tarihi : 25.01.2017