Eczacılık Fakültemizde Akreditasyon Ön Bilgilendirme Eğitimi Verildi

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (ORAN) 2017 yılı teknik destek faaliyeti kapsamında 2017 Haziran ayında Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Göknil Pelin Coşkun tarafından ‘Eczacılıkta Akreditasyon Ön Bilgilendirme Eğitimi’ konusunu içeren bir proje başvurusunda bulunulmuştu.

Proje, ORAN tarafından desteklenmiş ve eğitim faaliyeti 14.11.2017-16.11.2017 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Eğitim, ECZAKDER (Eczacılık Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) Danışmanlık ve Eğitim Komisyonu (DEK) tarafından verildi. 
 

Eğitimi ECZAKDER Genel Sekreteri ve aynı zamanda Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Belma Gümüşel, DEK Üyesi ve Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Fatma Nevin Çelebi ve Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hande Gürer Orhan gerçekleştirdi.

Eğitim kapsamında, eğitimde kalite güvencesinden bahsedilerek eczacılıkta akreditasyon süreci ile ilgili ayrıntılı bilgi verildi. Eczacılık Fakültesi öğretim üye ve elemanlarının almış oldukları bu eğitim ile Eczacılık Fakültemiz akreditasyon çalışmalarına başlayabilmek için gerekli bilgileri edinilmiş oldu.

Proje yürütücüsü Dr. Göknil Pelin Coşkun, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a ve ORAN Kalkınma ajansına desteklerinden ötürü teşekkür etti.
 
 



Haber Tarihi : 17.11.2017

AYLARA GÖRE HABERLER