“Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları” Konulu Görsel Sanatlar Sergisi Açıldı

 Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu’muz tarafından “Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları” konulu görsel sanatlar sergi si açıldı.

Timur Karabal Meslek Yüksekokulu’nda bulunan Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri tarafından okul içerisinde hazırlanan serginin açılışını, Rektör Yardımcımız Hilmi Ataseven yaptı.

Ataseven, daha sonra öğrenciler tarafından yapılan çalışmaları Timur Karabal Meslek Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Gülay Ercins ve katılımcılar ile birlikte inceledi.

Çocuk Gelişimi öğrencilerinin başarılı çalışmalar yaptığını belirten Ataseven, “Bu çalışma öğrencilerimizin ilk görsel sanatlarıdır. Güzel çalışmaları sergileyerek bizlere sundukları için öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Didem Kayahan Yüksel de çocuk gelişimi olarak ilçede bir farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir sergiyi açtıklarını kaydetti.

Açılışa Timur Karabal Meslek Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Gülay Ercins, Suşehri Sağlık Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr Nilüfer Tuğut, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı



Haber Tarihi : 25.12.2017

AYLARA GÖRE HABERLER