63 Engelli Kış Kampını Sivas’ta Geçirdi

Ülkemizin çeşitli illerinden, Türkiye Sağırlar Millî Federasyonu Gençlik Meclisi üyesi 63 işitme engelli kış kampında Sivas’ta bir araya geldi.


Sivas Valiliği, Üniversitemiz ve Sivas Belediyesi tarafından misafir edilen öğrenciler 4 gün boyunca çeşitli etkinlik gerçekleştirdiler.


CENGEL Koordinatörümüz ve Rektör Başdanışmanımız Prof. Dr. Recep Toparlı önderliğinde işitme engellilere öğle yemeği ikram edildi.


İşitme Engelliler Kulüp Başkanı Mustafa Epik, “Türkiye Sağırlar Millî Federasyonu Gençlik Meclisi Üyeleri Birliği tarafından kış kampımız 63 işitme engelli arkadaşlarımızın katılımlarıyla Sivas’ta yapıldı. İlk defa Anadolu’ya kamp yapmaya gelen arkadaşlarımız çok mutlu oldular. Son etkinliğimizi Üniversitemiz de gerçekleştiriyoruz.”


Türkiye Sağırlar Millî Federasyonu Gençlik Meclisi adına temsilen katılan Yağmur Tanrıverdi ise konuşmasında “Kış kampını Sivas’ta geçirdik. Dolu dolu geçirdiğimiz 4 günün ardından son etkinliğimizi Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde gerçekleştirdik. Bizlere bu imkânı veren Sivas Valimize, Sivas Belediye Başkanımıza ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörümüze çok teşekkür ediyorum. Bizler Sivas’a hayran kaldık, tekrar gelmek istiyoruz.” dedi.


Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın konuşmasında, “Ülkemizin çeşitli illerinden gelen engelli kardeşlerimizle güzel bir birliktelik oluştu. Valiliğimiz, Belediyemiz ve Üniversitemiz önderliğinde gençlerimizi misafir ederek ilimizden mutlu ayrılmalarına vesile olduk. Toplumda en çok değer görmesi gereken engelli kardeşlerimizi ağırlamaktan mutluyuz.” dedi.


Son olarak konuşan Prof. Dr. Recep Toparlı, “Üniversitemiz, Valiliğimiz ve Belediyemiz el birliği ile bu kampın Sivas’ta yapılmasını sağladık. Sayın Valime, Sayın Belediye Başkanıma ve Sayın Rektörüme teşekkür ediyorum. Ülkemizin çeşitli illerinden gelen kardeşlerimizi ağırlamak bizler için önemli. Gençlerimize hayat boyu başarı diliyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 



Haber Tarihi : 18.02.2019

AYLARA GÖRE HABERLER