“Ombudsmanlık ve Türkiye'nin 2023 Hedefleri” Konulu Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz ve Kamu Denetçiliği Kurumu işbirliğinde Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’un konuşmacı olarak katıldığı "Ombudsmanlık ve Türkiye'nin 2023 Hedefleri" konulu konferans düzenlendi.
 
 
Kadı Burhaneddin Konferans Salonu'nda yoğun katılımla gerçekleştirilen konferansa, Kamu Başdenetçi Şeref Malkoç, Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, SCÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Yekbaş ve çok sayıda dinleyici katıldı.
 
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Değerli büyüğümüz Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’a bizlerle olduğu ve değerli bilgi birikimlerini paylaşacağı için teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin de Kamu Denetçiliğinin çok önemli bir kurum olduğunu belirterek, “Değerli öğrencilerimizin can kulağı ile dinlemesini istiyor ve hepinize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
 
Daha sonra konferansa geçildi. 

Kamu Başdenetçi Şeref Malkoç, hak, adalet ile vatan ve millet sevgisinin öneminden bahsederek, Kamu Denetçiligi Kurumu hakkında bilgiler verdi.
 
Malkoç, konferansta soruları da cevaplandırdı. 
 
Program sonunda Rektörümüz Yıldız, Malkoç'a hediye takdim etti.



Haber Tarihi : 17.05.2022

AYLARA GÖRE HABERLER