Eski Rektör Prof. Dr. Mahir Tevruz’dan Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız’a Ziyaret

Üniversitemizin eski rektörlerinden Prof. Dr. Mahir Tevruz, iş adamı Mehmet Bıyık ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

İlimizde bir dizi programlara katılmak ve Divriği ilçesine öğrenci yurdu yaptırmak için girişimlerde bulunan eski Rektör Prof. Dr. Mahir Tevruz, Cumhuriyet Üniversitesi’nin kurulduğu yıllardaki fakültelerden bahsederek şu anda üniversitede fakülte sayısının arttığıifade ederek Üniversitemiz ile ilgili Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız ile istişarede bulunup görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Yıldız ise, Eski Rektörlerimizden Prof. Dr. Mahir Tevruz’u ağırlamaktan mutlu olduğunu söyleyerek, Üniversitemizin mevcut durumu ve açılacak Hukuk Fakültesi hakkında bilgi verdi.

Haber Tarihi : 10.05.2017