Çalıştay: Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi’ne Karşı Yeni, Milli ve Modern Antiviral İlaç Geliştirilmesi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi ve İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı işbirliği ile üniversitemizde “Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi’ne Karşı Yeni, Milli ve Modern Antiviral İlaç Geliştirilmesi” başlığı altında bir çalıştay düzenlenmiş ve 12 Ocak 2019 tarihinde saat 09:00’da üniversitemiz Mihmandar Oteli Konferans Salonunda yapılması planlanmıştır. Çalıştaya ülkemizdeki farklı üniversitelerin konuyla ilgili disiplinlerinden alanında uzman bilim adamlarının konuşmacı ve oturum başkanı olarak katılacağı bu toplantıda Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi hastalığının özgül tedavisine yönelik hedeflerin belirlenmesi amaçlanmıştır.

Çalıştay için katılımcı sayısı sınırlı tutulacağından üniversitemizden ve üniversite dışından katılmak isteyenlerin 04.01.2019 Cuma gününe kadar sekreterya ile iletişime geçerek kayıt yaptırması gerekmektedir. Kayıt için ücret gerekmemektedir. Çalıştay sonunda katılımcılara “Katılım Belgesi” verilecektir.

Düzenleme Kurulu

Prof. Dr. Nazif ELALDI (Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fak. Öğr. Üyesi)

Prof. Dr. İlhan ÇETİN (Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fak. Dekanı)

Sekreterya