Isıtma Sistemleri Tadilatı

Duyuru Başlama Tarihi : 22.12.2022 - Duyuru Bitiş Tarihi : 25.12.2022

Üniversitemiz Isıtma Sistemleri ana borularında meydana gelen arızalardan dolayı 25.12.2022 tarihinde 09.00-21.00 saatleri arasında Buhar kesintisine gidilecektir.

Bu nedenle; SCÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi A ve B Binası, İktisadi ve İdari Bil. Fakültesi, Tıp Fakültesi, Mühendislik Fakültesi A ve B Binası, Fen Fakültesi, Edebiyat Fakültesi A ve B Binası, Spor Bilimleri Fakültesi, Hamza Yerlikaya Spor Salonu, Enstitüler Binası, Konservatuvar B Binası, Merkezi Amfi, TÖMER-Güvenlik Merkezi Binası, İlahiyat Fakültesi Binası, Cumhuriyet Sosyal Bilimler MYO A ve B Binası, Mimarlık Fakültesi, CÜSEM Binası, Sivas Teknik Bilimler MYO, Sağlık Hizmetleri MYO, Araç İşletme ve Atölyeler Binaları'nın ısıtma sistemleri çalışmayacaktır.

AYLARA GÖRE DUYURULAR