Gemerek MYO Öğretim Elemanı Alımı Ön Değerlendirme ve Sınav İptali Duyurusu

Duyuru Başlama Tarihi : 10.01.2024 - Duyuru Bitiş Tarihi : 13.01.2024

Gemerek MYO Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğretim Görevlisi alımına ilişkin olarak yapılan ön değerlendirme sonuçlarında hatalı işlem yapılması, 08.01.2024 tarihinde İletişim Fakültesi 105 no.lu derslikte gerçekleştirilen sınav sırasında şekil kurallarına aykırılık tespit edilmesi nedenleriyle ön değerlendirmenin ve sınavın iptal edilmesine, yeniden ön değerlendirme ve sınav yapılmasına karar verilmiştir.

Bilindiği üzere, ilanın Özel Şartlar başlıklı bölümünün 8. maddesinde  “Üniversitemiz sınav takviminde zorunlu hallerde değişiklik yapma ve İlanın her aşamasını iptal etme hakkını saklı tutar. Üniversite web sayfasından yapılan tüm duyurular tebligat mahiyetindedir. Kişilere ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.” hükmü yer almakta olup alınan karar gereğince ön değerlendirme sonuçları Komisyonca tekrar değerlendirilerek ilan edilecek ve sınav tekrarlanacaktır.

AYLARA GÖRE DUYURULAR