Telefon :0.346.2191128

Personel Daire Başkanlığı

SÖZLEŞMELİ ECZACI SÖZLÜ SINAV SONUCU

Başlama Tarihi : 15.01.2024 - Bitiş Tarihi : 24.01.2024

Üniversitemize Hastanesine 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4.maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere alınan Eczacı sözlü sınav sonucu atanmaya hak kazanan asıl ile yedek adayların isim listesi aşağıda açıklanmıştır.

Asıl adayların 15/01/2024 – 24/01/2024 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Müracaat edilen unvanlarda asıl ve yedek adaylar belirlenmiş, asıl kazananlardan süresi içerisinde müracaat olmadığı takdirde yedek olanlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır.

Yerleşmeye hak kazanan adaylar hakkında arşiv araştırması sonucuna göre atama yapılacaktır.

İstenilen Belgeler:

1- 1 (Bir) Adet Kimlik Fotokopisi

2- 4 (Dört) Adet Biyometrik Fotoğraf

3- “Gece nöbeti tutmaya engel durumun olmadığını” gösteren heyet raporu. (Tam teşekküllü Üniversite veya Devlet Hastanelerinden) almaları gerekmektedir.

4-  Adli sicil kaydı belgesi (E-Devlet üzerinden barkodlu olarak alınacaktır)

5-  Mal bildirim formu (Arkalı önlü tek sayfaya çıkartılarak doldurulması gerekmektedir tıklayınız.)

6- Diplomanın Aslı ve Fotokopisi (Aslı görülerek fotokopisi alınacaktır.)

7- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi.

8- Yerleşim Yeri İkametgâh Belgesi (E-Devlet Üzerinden alınacaktır.)

ÖNEMLİ: Tam teşekküllü Üniversite veya Devlet Hastanelerinden alınacak heyet raporunda istenilen unvanlar için yukarıdaki ifadelerin eksiksiz yazılması gerekmektedir.

NOT: Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

E01-ECZACI
S.NO T.C. ADI SOYADI SONUÇ
1 564*****468 Dİ*** HI**** ASIL
2 260*****322 HA**** GÖ******* TO*** ASIL