MEYOK Seminerleri

Duyuru Başlama Tarihi : 04.07.2022 - Duyuru Bitiş Tarihi : 07.07.2022

Eylül 2022 tarihi itibariyle Üniversitemiz Meslek Yüksekokullarındaki tüm programlarda 3+1 eğitim sistemine geçilmiştir. Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü 3+1 eğitim uygulaması kapsamında MEYOK Seminerleri gerçekleştirilecektir. ilgili alanlarda görev yapan tüm akademik personelin alanı ile ilgili oturuma katılması gerekmekte olup, programa katılacak akademik personel seminer tarihinde izinli sayılacaktır.

Not: Her bir toplantının başlama saati 14.00 olmak üzere 5 Temmuz Salı günü Sosyal Bilimler alanındaki ve 7 Temmuz Perşembe günü Teknik Bilimler alanındaki seminerler 4 Eylül Kültür Merkezi Keykavus Salonu’nda, 6 Temmuz Çarşamba günü Sağlık Bilimleri alanındaki seminer ise 4 Eylül Kültür Merkezi Turkuaz Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

AYLARA GÖRE DUYURULAR