İletişim Fakültesi Araştırma Görevlisi Alımı Ön Değerlendirme ve Sınav İptali Duyurusu

Duyuru Başlama Tarihi : 12.01.2024 - Duyuru Bitiş Tarihi : 14.01.2024

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 19/12/2023 tarihli ve 32404 sayılı Resmi Gazetede ilan edilen İletişim Fakültesi öğretim elemanı alımına ilişkin Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelik uyarınca İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Bilişim Anabilim Dalı için ilan edilen (1 adet) Araştırma Görevlisi kadrosu için mezkûr yönetmeliğin 10'uncu maddesine göre yapılan ön değerlendirme sonucu giriş sınavına alınacak adaylar belirlenmiş ve 10/01/2024 tarihinde yapılan yazılı sınav sonucu nihai değerlendirme yapılarak ilan edilmişti.

Ancak adaylardan birinin yapmış olduğu itiraz başvurusu değerlendirilmiş, itiraz yerinde bulunarak ilanın Özel Şartlar başlıklı bölümünün 8. maddesinde  “Üniversitemiz sınav takviminde zorunlu hallerde değişiklik yapma ve İlanın her aşamasını iptal etme hakkını saklı tutar. Üniversite web sayfasından yapılan tüm duyurular tebligat mahiyetindedir. Kişilere ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.” hükmü kapsamında sınav sonuçlarının iptaline, ön değerlendirme sonuçlarının Komisyonca tekrar değerlendirilerek ilan edilmesine, sınavın tekrar yapılmasına karar verilmiştir.

Yeni sınav bilgileri önümüzdeki günlerde ilan edilecektir.

AYLARA GÖRE DUYURULAR