Telefon :0.346.2191131

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Beslenme

 


         Personel ve öğrencilerin beslenme hizmetleri, personel yemekhanesi 1-2. katında , Eğitim Fakültesi karşısı yemekhane 2,Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi,ve Sürekli Eğitim Merkezi altında sürdürülmektedir. Yemekhanelerimiz  teknolojinin en son ürünleri ile donatılmış, modern cihazlarla dizayn edilmiş mutfaklarımız mevcuttur.Gıda maddelerinin muhafazasından, hazırlanıp pişirilerek servise sunulmasına kadar geçen aşamalarda her türlü hijyen kuralları Öğlen yemekleri personel ve öğrencilere üç çeşit olarak verilmektedir. Kalori değeri 1100-1500 arasında değişen yemeklerden personel ve öğrencilerimiz cüzi ücret karşılığı yararlanmaktadır.

         Üniversitemizde eğitim-öğretim döneminde başarılı ve gelir düzeyi düşük (1250 civarında) öğrenciye ücretsiz öğlen yemeği verilmektedir. 

         İlçelerimizde bulunan Yüksekokul öğrencilerimize oradaki lokantalarla ihale yapılarak kaliteli ve ucuz olarak beslenmeleri sağlanmaktadır. Kampüste öğrencilerimize devamlı hizmet veren merkezi kantinler yanında her fakülte ve yüksekokulda birer adet öğrenci kantini ile tüm öğrencilerin yararlanabileceği merkezi kantin mevcuttur.