MAAŞ KARTI DAĞITIM TAKVİMİ

Duyuru Başlama Tarihi : 21.05.2021 - Duyuru Bitiş Tarihi : 03.06.2021

 

Üniversitemiz personelinin maaş ve diğer ücret ödemeleri 15 Haziran 2021 tarihinden itibaren Yapı Kredi Bankası tarafından yapılacaktır. Bu kapsamda personelimizin tamamının maaş kartlarının dağıtımı, hesapların aktif edilmesi ve otomatik ödeme talimatları vb. işlemler için planlanan gün ve saatler aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. İşlemlerin hızlı bir şekilde gerçekleşmesi ve dağıtımlarda sorun yaşanmaması adına aşağıdaki esaslara uyulması önem arz etmektedir.

 

  1. Personelimiz maaşını hangi birimden alıyorsa, kadrosu hangi birime bağlıysa ilgili birimin takvimine uygun bir şekilde kartlarını alacaktır.  
  2. Personelimizin yapılacak işlemler için kimlik kartlarını yanında bulundurması zorunludur. Otomatik ödeme talimatı vermek isteyen personelimiz gerekli faturaları ibraz edecektir.
  3. 60 yaş üstü personelimize maaş kartları kurye vasıtasıyla ulaştırılacaktır. Ancak hesapların aktif edilmesi için ilgili personelimizin aşağıdaki takvim doğrultusunda başvuru yapması gerekmektedir.
  4. Maaş kartları tabloda belirtilen tarihlerde alınmadığı takdirde personelimizin 15 Haziran 2021 tarihine kadar Yapı Kredi Merkez Şubesine başvurması gerekmektedir.


AYLARA GÖRE DUYURULAR