Afet Farkındalık Eğitimi Duyurusu

Duyuru Başlama Tarihi : 27.04.2021 - Duyuru Bitiş Tarihi : 04.05.2021

2021 yılı Türkiye'de "Afet Eğitim Yılı" olarak ilan edilmiştir. Bu kapsamda Üniversitemiz ile Sivas Valiliği, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü arasında protokol imzalanmıştır. Protokol kapsamında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinatörlüğünde ekte listede belirtilen Üniversitemizde görev yapan akademisyenlerimize ve idari personelimize 28 Nisan 2021 ve 7 Mayıs 2021 tarihinde saat 12.00-13.00 saatleri arasında webinar üzerinden "Afet Farkındalık Eğitimi" düzenlenecektir. Eğitim tüm akademik ve idari personelimizi kapsamaktadır. İlgili personelimizin eğitimlere katılımlarının kurumuz açısından son derece önemli olduğu bilinciyle birim amirlerimizce eğitime katılımların teşvik edilmesi ve gerekli duyuruların (mail, whatsapp, bip, telegram üzerinden) eğitim başlangıç tarihinden önce yapılması önemlidir.

Eğitime katılabilmek için akademik ve idari personelin zoom sistemi üzerinden ön kayıt yaptırması gerekmektedir. Ön kayıt esnasında bildirilen e-posta adreslerine katılım linki gönderilecektir. Sadece kurumsal e-posta ile yapılan başvurular kabul edilecektir. ..........@cumhuriyet.edu.tr olmayan adreslerden yapılan başvurular reddedilecektir.

AYLARA GÖRE DUYURULAR