2021 YÖK Üstün Başarı Ödülleri

Duyuru Başlama Tarihi : 31.03.2021 - Duyuru Bitiş Tarihi : 03.05.2021

Başvuru Süreci: 29.03.2021- 03.05.2021 Mesai Bitimi

2021 YÖK üstün başarı ödülleri ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Kurumsal Ödül Başvuruları kapsamında; Topluma Hizmet Ödülü, Uluslararası İşbirliği Ödülü, Üniversite-Sanayi İşbirliği Ödülü ve Yerel Kalkınmaya Katkı Ödüllerinden herhangi birinden başvuru yapılabilecek olup ayrıntılı bilgi için tıklayınız. Çalışma, proje veya benzeri uygulamalar ve çeşitli iş birliği çalışmaları ile Kurumsal Ödüllerine başvurulabilecek olup, bu kapsamda Üniversitemizden her kategoriden yalnızca bir başvuru yapılacaktır. Bu nedenle Kurumsal Ödül Başvurusu yapmak isteyen öğretim elemanlarının 22 Nisan 2021 Perşembe günü mesai bitimine kadar gerekli evraklar (Senato kararı seçim yapıldıktan sonra Rektörlükçe alınacaktır.) ile birlikte Rektörlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.

Bireysel Ödül Başvuruları kapsamında ise Fen ve Mühendislik Bilimleri, Sağlık Bilimleri ile Sosyal ve Beşeri Bilimlerinin herhangi birisinden başvuru yapılabilecek olup ayrıntılı bilgi için tıklayınız. Enstitülerimizden 2020 yılı içerisinde mezun olan doktora öğrencilerinden Bireysel Ödüllerine başvurmak isteyenlerin şahsen  internet adresi üzerinden e-Devlet kapısı üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

AYLARA GÖRE DUYURULAR