III. Araştırma ve İnovasyon Çalıştayı

Duyuru Başlama Tarihi : 17.02.2021 - Duyuru Bitiş Tarihi : 28.02.2021

 

Değerli Araştırmacılar;

 

Tarih :  23 Şubat 2021

Saat : 09.00

Program TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ın konuşmalarıyla başlayacaktır.

Program akışına ulaşmak için Tıklayınız.

 

Üçüncü kez düzenlenecek olan Araştırma ve İnovasyon Çalıştayı’nın bu yılki amacı; bölge üniversiteleri arasında iş birliğinin artırılması yoluyla; nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesi, ortak altyapıların kullanılması, katma değeri yüksek akademik çıktı elde edilmesi ve çalıştaya katılacak üniversitelerin birbirini ve araştırma potansiyelini tanımasıdır.

 

Çalıştay çevrimiçi platformalar aracılığı düzenlenecek olup http://arastirmainovasyon.erciyes.edu.tr adresinden veya Erumedya ve Erumedya2 adreslerinden canlı olarak izlenebilecektir.

 

Çalıştayın konu başlıkları aşağıdaki şekilde olup toplam 123 araştırmacı 15 üniversiteden katılım gösterecek ve sizlerle öncül araştırma konularını, araştırma altyapılarını, ihtiyaç duydukları veya destek verebilecekleri iş birliği modellerini paylaşacaktır. Çalıştayda sizlerden gelen sorular arastirmainovasyon@erciyes.edu.tr adresinde toplanacak ve ilgili modaratöre ulaştırılarak cevaplanması sağlanacaktır.

 


*ilgili linkte paneller belirtilen saatte “canlı yayın” olarak aktif olacaktır. Linkler ekteki dosya içerisinde bulunmaktadır.

AYLARA GÖRE DUYURULAR