Boş Lojman Duyurusu

Duyuru Başlama Tarihi : 16.11.2020 - Duyuru Bitiş Tarihi : 10.12.2020

Üniversitemiz lojmanlarından 114 metrekarelik aşağıda belirtilen daireler boşalmış olup halihazırda Üniversitemiz lojmanlarında oturmayan Üniversitemiz akademik ve idari personelinden (657 sayılı Kanunu'na tabi tüm personel ile sürekli işçiler dahil) söz konusu lojmanlar için talepte bulunmak isteyenlerin 23 Kasım 2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Rektörlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.

114 Metrekarelik Lojmanlar

-A Blok 1 Numara

-B Blok 8 Numara

-B Blok 9 Numara

-C Blok 13 Numara

-N Blok 8 Numara

Not 1: Lojman Puan Çizelgesinde ismi bulunmayan akademik ve idari personelin başvuru yapmak istemesi halinde yazımız ekinde gönderilen "5 Sayılı Cetveli" doldurmaları ve Personel Daire Başkanlığından ya da E-Devlet’ten alacakları "hizmet cetveli" ile birlikte lojman talep dilekçesi ekinde Rektörlüğümüze sunmaları gerekmektedir.

AYLARA GÖRE DUYURULAR