Dijital Ortamlara Erişim İmkânı Olmayan Öğrencilerimizin Dikkatine

Duyuru Başlama Tarihi : 10.11.2020 - Duyuru Bitiş Tarihi : 31.03.2021

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 22.05.2020 tarih ve E.31978 sayılı yazısıyla "Dijital Ortamlara Erişimi Olmayan Öğrencilere Yönelik Çözümlerin Üretilmesi Kapsamında Diğer Üniversitelerle İşbirlikleri Yapılması" önerilmiştir.

 

Bu kapsamda; Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Merkezi Kütüphanesi ile merkez ve ilçelerimizde bulunan bilgisayar laboratuvarları Covid-19 pandemi kuralları çerçevesinde HES kodu sorgulaması ile maske kullanımı ve öğrenci kimlik kartı (Kimlik kartı olmayan öğrenciler e-devlet öğrenci belgesi) gösterilmesi koşuluyla birimlerimizin kapasitesi oranında tüm üniversite öğrencilerinin kullanımına sunulmuştur.

 

Ayrıca Üniversitemizin dâhil olduğu EDURAM ağına bağlı üniversitelerin öğrencileri kendi üniversitelerinde kullandıkları gibi yerleşkemizde bulunan akademik birimlerin uygun alanlarında dizüstü bilgisayarları, tabletleri ve telefonları ile kablosuz (wi-fi) internet kullanabilirler.

 

Aynı şekilde Üniversitemiz öğrencileri de ekteki listede yer alan üniversitelerin teknolojik ve dijital imkânlarını kullanabilirler.

 

Prof. Dr. Alim YILDIZ - Rektör

AYLARA GÖRE DUYURULAR