TEMEL UZAKTAN EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMI

Duyuru Başlama Tarihi : 25.09.2020 - Duyuru Bitiş Tarihi : 02.10.2020

1- Temel Uzaktan Eğitim Sertifika Programı (Duyuru Tarihi 25 Eylül 2020 Cuma)

Üniversitemiz Senatosu tarafından 2020/2021 güz yarıyılında Tıp, Diş ve Veteriner Fakültelerimizin son sınıfları hariç bütün derslerin uzaktan eğitim yoluyla yapılacağı daha önce duyurulmuştu.

Bu çerçevede Üniversitemizde ders veren öğretim elemanlarımıza yönelik Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve CÜSEM işbirliği ile TEMEL UZAKTAN EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMI düzenlenmiştir.

Eğitim programı ücretsiz olup ders veren bütün öğretim elamanlarının katılımı zorunludur.

Sertifika programı webinar (web semineri) yöntemiyle yapılacak olup 1000 kişi ile sınırlıdır. Başvuru linki öğretim elemanlarının kurumsal e-posta adreslerine 28 Eylül 2020 Pazartesi günü gönderilecektir.

Başvuru linki ulaşmayan öğretim elemanlarımızın “webinar@cumhuriyet.edu.tr” adresine mesaj atmaları gerekmektedir.

Not: Başvuru linki görünmeyen öğretim elemanlarımızın öncelikle spam klasörüne bakmaları gerekmektedir.

2- Temel Uzaktan Eğitim Sertifika Programı (Duyuru Tarihi 30 Eylül 2020 Çarşamba)

Kıymetli Akademisyenimiz,

Kalite Koordinatörlüğü, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Sürekli Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen “TEMEL UZAKTAN EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMI" webinarına yoğun bir şekilde katılım olmuştur. Bu vesileyle katılım sağlayan akademisyenlerimize teşekkür ederim. Webinarımız yoğun ilginiz ile devam etmektedir. Sizlerden gelen talepler üzerine sertifika programında değişikliğe gidilmiştir. Değiştirilen program süreci için ilgili linki incelemenizi rica ederim.

Prof. Dr. Alim YILDIZ

AYLARA GÖRE DUYURULAR