Telefon :0.346.2191120

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı

KAMUOYUNA DUYURU

Başlama Tarihi : 19.04.2011 - Bitiş Tarihi : 30.04.2011

Daire Başkanlığımız iş ve işlevine yönelik faaliyetler son günlerde internet ortamında yoğunlaşan haksız, dayanaksız, iftira düzeyindeki karalamalarla karşı karşıya kalmıştır.

Daire Başkanlığımızın tüm faaliyetleri şeffaf bir şekilde yürütülmekte olup, Başkanlık sitemizde yayımlanmaktadır.

Başkanlığımız, ciddiyetten ve dayanaktan yoksun sinsi iftiracılar karşısında yılmadan Üniversitemiz, yerleşkesinin gelişmesi için alt ve üst yapı faaliyetlerine devam edecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Mustafa SUATA
                                                                                     Yapı İşleri ve Teknik Daire Bşk.

DUYURULAR

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ PERSONEL YEMEKHANESİ BİNASI UYGULAMA PROJELERİ (STATİK, MEKANİK VE ELEKTRİK) HAZIRLANMASI VE YAKLAŞIK MALİYETLERİNİN HAZIRLANMASI İŞİ
SCÜ Tel çit çekilmesi içi
SCÜ araç sigortası