Uluslararası Eser Analiz Kongresi

Organizasyonu Eczacılık Fakültesi Analitik Kimya Anabilim Dalı tarafından yapılan Uluslar arası Eser Analiz Kongresi (iTAC2018)  20-23 Haziran 2018 tarihleri arasında üniversitemizde düzenlenecektir.

İnorganik ve organik kimyasal analizin pek çok uygulamasını konu başlığı olarak bünyesinde barındıran etkinliğe, Yerli ve yabancı seçkin bilim insanları katılacaktır.

İnorganik ve organik eser analizin bütün paydaşlarını buluşturan etkinlik; sadece tek bir alana ait olmayıp multidisipliner yapısı ile pek çok farklı alanlardan bilim insanlarını bir araya getirme potansiyeline sahiptir. Spektroskopi, kromatografi ve elektro analitik yöntemlerinin birçok türünü; kimya, biyoloji, çevre, gıda, tıp, eczacılık, veterinerlik, jeoloji ve ziraat gibi çeşitli alanlarda uygulayan herkes kongrenin doğal davetlisidir.

Bütün meslektaşlarımızı ve ilgi duyan öğrencilerimizi bekleriz.

Düzenleme Kurulu Başkanı

Doç. Dr Halil İbrahim ULUSOY

Kongre ile ilgili detaylı bilgiye web sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Haber Tarihi : 20.06.2018

AYLARA GÖRE ETKİNLİKLER