Telefon :0.346.2191128

Sürekli İşçi Sözlü Sınav Sonuçları

Başlama Tarihi : 17.01.2023 - Bitiş Tarihi : 25.01.2023

D               U              Y              U           R            U

Üniversitemizce 16.01.2023 Pazartesi günü yapılan sözlü sınav sonucu asıl ve yedek liste aşağıda açıklanmıştır.

Temizlik Görevlisi (Engelli) asıl ve yedek liste için TIKLAYINIZ.

Temizlik Görevlisi (Eski Hükümlü / Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak şekilde yaralanan) asıl ve yedek liste için TIKLAYINIZ.

ASIL LİSTEDE YER ALAN ADAYLARDAN  İSTENEN BELGELER

• Başvuru Formu ( Form için tıklayınız).
  • Fotoğraf (3 adet)
  • Mal Bildirimi Formu"Arkalı önlü tek sayfada olacak şekilde" (Belge için tıklayınız).

Asıl adayların istenilen belgeleri 25.01.2023 tarihi mesai bitimine kadar Personel Daire Başkanlığı İdari Sicil Servisine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

ATAMA İŞLEMLERİ

• Sınavda başarılı olup da ataması yapılanlardan işe başlamayanlar ile atanma şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılarak işe başlatılmayanların ve deneme süresi içerisinde işten ayrılanların yerine yedek listenin ilk sırasından başlamak suretiyle atama yapılabilecektir. Yerleştirildiği kadroların nitelik ve şartlarını taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar göreve başlatılmayacaktır.
    • Deneme süresi iki ay olup, bu süre içerisinde başarısız olanların iş akitleri feshedilecektir.
    • Yerleştirme sonucu atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olup hak kazananların atama işlemleri yapılmayacaktır. Sehven yapılsa dahi atama işlemleri iptal edilecektir.
    • Sözlü sınav sonucunda başarılı olan adaylar hakkında Arşiv Araştırması yapılacak olup sonucun olumlu olması halinde göreve başlamaları sağlanacaktır.

ÖNEMLİ NOT : Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

DUYURULAR

2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 2. Dönem Ek Yerleştirme Sonuçları Kapsamında Üniversitemizde Eğitim Almaya Hak Kazananların Dikkatine
SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA, YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ