Telefon :0.346.2191128

Sürekli İşçi Kura Sonuçları

Başlama Tarihi : 20.12.2022 - Bitiş Tarihi : 28.12.2022

D               U              Y              U           R            U

Üniversitemizce 20/12/2022 saat:10.00'da yapılan noter kurası sonucu çıkan asıl ve yedek aday listesi aşağıda açıklanmıştır.

Temizlik Görevlisi (Engelli) asıl ve yedek aday listesi için TIKLAYINIZ.

Temizlik Görevlisi (Eski Hükümlü / Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak şekilde yaralanan) kura çekiminin yenilenmesi ile ilgili Noter Yazısı için TIKLAYINIZ.

Not: Temizlik Görevlisi (Eski Hükümlü / Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak şekilde yaralanan) kura çekimi Noter yazısına istinaden 23.12.2022 Cuma günü saat: 09:00'da 4 Eylül Kültür Merkezinde yeniden yapılacaktır.

TEMİZLİK GÖREVLİSİ (ENGELLİ ) İÇİN KURADA ASIL LİSTEDE YER ALAN ADAYLARDAN

SÖZLÜ SINAVA GİRMEYE HAK KAZANANLARDAN İSTENEN BELGELER

• Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  • Adli Sicil Kaydı (Karekodlu veya barkodlu e-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
  • Tarihçeli Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi Belgesi (Karekodlu veya barkodlu e-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
  • Diploma veya geçici mezuniyet belgesi (Karekodlu veya barkodlu e-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
  • Fotoğraf (1 adet)
  • Engellilik durumunun en az yüzde kırk olduğu sağlık raporu belgesi
  • Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (Karekodlu veya barkodlu e-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

Asıl adayların istenilen belgeleri 28/12/2022 tarihi mesai bitimine kadar Personel Daire Başkanlığı İdari Sicil Servisine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Asıl adaylardan verilen süre içerisinde belgeleri teslim etmeyen veya durumları ilan şartlarına uymayan aday sayısı kadar yedek adaylardan sırasıyla belge istenecek ve onların da durumları incelenerek ilan şartlarına uyanlardan ilan edilen kadro sayısının 4 (dört) katı asıl aday sözlü sınava alınacaktır.

ÖNEMLİ NOT : Sözlü Sınav Tarihi web sitemizde bilahare duyurulacaktır.

GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YAZILI SINAVINA GİRECEK PERSONEL LİSTESİ
SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA, YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ