Telefon :0.346.2191128

Engelli ve Eski Hükümlü İşçi Alımı Kura İşlemi

Başlama Tarihi : 13.12.2022 - Bitiş Tarihi : 20.12.2022

D           U           Y          U          R       U

Üniversitemize 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/D maddesi, 4857 sayılı İş Kanunu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 7 adet temizlik görevlisi (engelli) ve 3 adet temizlik görevlisi (Eski Hükümlü / Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak şekilde yaralanan)sürekli işçi alımı için Yönetmeliğin 12. maddesi gereğince açık iş sayısının 4(dört) katından fazla başvuru olması nedeniyle noter huzurunda kura çekimi işlemi 20/12/2022 tarihinde saat: 10.00'da Üniversitemiz 4 Eylül Kültür Merkezi Keykavus Salonunda yapılacaktır.

NOT: Noter huzurunda kura çekim işlemi  https://www.youtube.com/@cumunivkurumsal  linkinden canlı olarak izlenebilir.

Kuraya tabi aday listeleri aşağıda belirtilmiştir.

Temizlik Görevlisi (Engelli) aday listesi için TIKLAYINIZ.

Temizlik Görevlisi (Eski Hükümlü / Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak şekilde yaralanan) aday listesi için TIKLAYINIZ.

Önemle Duyurulur.

DUYURULAR

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA, YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ