Telefon :0.346.2191128

Sözleşmeli Personel Yedek Alım Duyurusu

Başlama Tarihi : 01.08.2022 - Bitiş Tarihi : 10.08.2022

D         U         Y         U         R         U

Üniversitemize bağlı birimlerde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4.maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere ilan edilen ve KPSSP3, KPSSP93 ve KPSSP94 puan sıralamasıyla başvurusu alınarak atanmaya hak kazanan asıl ile yedek adayların isim listesi duyurulmuştu asıl adaylardan başvuru süresi içerisinde müracaat etmeyenlerin yerlerine yedek adaylardan sırasıyla isim listesi aşağıda duyurulmuştur.

Listede ismi duyurulan adaylar belgelerini tamamlayarak 10/08/2022 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Adaylardan süresi içerisinde müracaat olmadığı takdirde yedek olanlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır.

Yerleşmeye hak kazanan adaylar hakkında Arşiv Araştırması sonucuna göre atama yapılacaktır.

İstenilen Belgeler:

1-  1 (Bir) Adet Kimlik Fotokopisi

2-  4 (Dört) Adet Biyometrik Fotoğraf

3- Destek Personeli pozisyonuna yerleşen adaylar için "Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmadığını" gösteren heyet raporu (Tam teşekküllü Üniversite veya Devlet Hastanelerinden) almaları gerekmektedir.

4- Diğer pozisyonuna yerleşen aday için heyet raporu (Tam teşekküllü Üniversite veya Devlet Hastanelerinden) almaları gerekmektedir.

5- Adli sicil kaydı belgesi (E-Devlet üzerinden barkodlu olarak alınacaktır)

6- Mal bildirim formu (Arkalı önlü tek sayfaya çıkartılarak doldurulması gerekmektedir tıklayınız.)

7- Diplomanın Aslı ve Fotokopisi (Aslı görülerek fotokopisi alınacaktır.)

8- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi.

9- Yerleşim Yeri İkametgâh Belgesi (E-Devlet Üzerinden alınacaktır.)

ÖNEMLİ: Tam teşekküllü Üniversite veya Devlet Hastanelerinden alınacak heyet raporunda istenilen unvanlar için yukarıdaki ifadelerin eksiksiz yazılması gerekmektedir.

05 DESTEK PERSONELİ

S.N

T.C.

ADI

SOYADI

426*****402

HAS**

KAR****

156*****550

ÇAĞ**

BUL**

275*****368

EMR*

ERE*

264*****378

EYÜ* AHM**

FIR**

07 TEKNİKER (Sahne ve Gösteri Sanatları)

S.N

T.C.

ADI

SOYADI

104*****820

HAL** CA*

ÇİM**

NOT: Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

DUYURULAR

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA, YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ