Telefon :0.346.2191128

Personel Daire Başkanlığı

4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ECZACI VE SPOR UZMANI SÖZLÜ VE/VEYA UYGULAMALI SINAV SONUCU

Başlama Tarihi : 19.07.2022 - Bitiş Tarihi : 02.08.2022

D U Y U R U

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi gereğince sözleşmeli Eczacı ve Spor Uzmanı pozisyonu için tarihlerinde yapılan sözlü ve/veya uygulamalı sınav sonucu kazanan asıl ve yedek adayların isim listesi aşağıya çıkarılmıştır.

Asıl kazanan adaylar aşağıda istenilen belgeleri tamamlayarak 02/08/2022 tarihi mesai bitimine (17:00) kadar Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Asıl kazananlar süresi içerisinde müracaat etmediği takdirde yedek adaylardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır.

Yerleşmeye hak kazanan adaylar hakkında Arşiv Araştırması sonucuna göre atama yapılacaktır.

Göreve Başlama İçin İstenilen Belgeler:

1. 1 (Bir) Adet Kimlik Fotokopisi
  2. 5 (Beş) Adet Biometrik Fotoğraf
  3. Eczacı unvanına atanmaya hak kazanan adayların gece nöbeti tutmaya engel durumun olmadığını gösteren heyet raporu. (Tam teşekküllü Üniversite veya Devlet Hastanelerinden) almaları gerekmektedir.
  4. Spor Uzmanı unvanına atanmaya hak kazanan adayların cankurtaran olarak görevini yapmaya engel durumun olmadığını gösteren heyet raporu. (Tam teşekküllü Üniversite veya Devlet Hastanelerinden) almaları gerekmektedir.
  5. Adli sicil kaydı belgesi (E-Devlet üzerinden barkodlu olarak alınacaktır) (e-devlet için  tıklayınız.)
  6. Mal bildirim formu (form için  tıklayınız.) (Mal Bildirim Formu tek sayfada arkalı-önlü olarak çıkartılıp doldurulacaktır.)
  7. Diplomanın Aslı ve Fotokopisi (Aslı görülerek fotokopisi alınacaktır.
  8. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi. (e-devlet için  tıklayınız.)

ÖNEMLİ: Tam teşekküllü Üniversite veya Devlet Hastanelerinden alınacak heyet raporunda istenilen unvanlar için yukarıdaki ifadelerin eksiksiz yazılması gerekmektedir.

Ayş*** OLG**

Büş** ŞAH**

Arm**** KAR****

Diy** FIR**

Bey** ÖZK**

Sem**** ATI***

Oğu**** GÜ*

Meh*** Bur** AYY*****

Al* GEN*

Bah** ERD****

Spor Uzmanı 16

Başarılı (Asıl)

Bu duyuru tebligat niteliğindedir ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İlgililere duyurulur.

DUYURULAR

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA, YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ