Telefon :0.346.2191128

Personel Daire Başkanlığı

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI SONUCU

Başlama Tarihi : 08.07.2022 - Bitiş Tarihi : 29.07.2022

D        U        Y        U       R       U

              Üniversitemize bağlı birimlerde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4.maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere ilan edilen ve KPSSP3, KPSSP93 ve KPSSP94 puan sıralamasıyla başvurusu alınarak atanmaya hak kazanan asıl ile yedek adayların isim listesi aşağıda açıklanmıştır.

             Asıl adayların 08/07/2022-29/07/2022 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

SONUÇ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

- Yerleşmeye hak kazanan adaylar hakkında Arşiv Araştırması sonucuna göre atama yapılacaktır.

- Müracaat edilen unvanlarda asıl ve yedek adaylar belirlenmiş, asıl kazananlardan süresi içerisinde müracaat olmadığı takdirde yedek olanlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır.

NOT 1: Eczacı pozisyonuna başvuran adaylar için 19/07/2022 tarihinde Saat: 10:00’da Üniversitemiz Rektörlük Binasında sözlü sınav yapılacaktır. Sözlü Sınava girecek aday listesi için TIKLAYINIZ.

NOT 2: Spor Uzmanı pozisyonuna başvuran adaylar için 19/07/2022 tarihinde Saat: 14:00’da Üniversitemiz Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda sözlü ve/veya uygulamalı sınav yapılacaktır. Sözlü ve/veya uygulamalı sınava girecek aday listesi için TIKLAYINIZ.

İstenilen Belgeler:

1-  1 (Bir) Adet Kimlik Fotokopisi

2-  4 (Dört) Adet Biyometrik Fotoğraf

3- Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonununa yerleşen adaylar için "Güvenlik görevini yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmadığını" gösteren heyet raporu (Tam teşekküllü Üniversite veya Devlet Hastanelerinden) almaları gerekmektedir.

4- Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonununa yerleşen adaylar için boy kilo ölçümünü gösterir belge (Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesinden alınacaktır).

5- Destek Personeli pozisyonuna yerleşen adaylar için "Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmadığını" gösteren heyet raporu (Tam teşekküllü Üniversite veya Devlet Hastanelerinden) almaları gerekmektedir.

6- Diğer pozisyonlar için heyet raporu (Tam teşekküllü Üniversite veya Devlet Hastanelerinden) almaları gerekmektedir.

7- Adli sicil kaydı belgesi (E-Devlet üzerinden barkodlu olarak alınacaktır)

8- Mal bildirim formu (Arkalı önlü tek sayfaya çıkartılarak doldurulması gerekmektedir tıklayınız.)

9- Diplomanın Aslı ve Fotokopisi (Aslı görülerek fotokopisi alınacaktır.) 

10- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi. 

11- Yerleşim Yeri İkametgâh Belgesi (E-Devlet Üzerinden alınacaktır.)

ÖNEMLİ: Tam teşekküllü Üniversite veya Devlet Hastanelerinden alınacak heyet raporunda istenilen unvanlar için yukarıdaki ifadelerin eksiksiz yazılması gerekmektedir.

 Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. 



DUYURULAR

GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YAZILI SINAVINA GİRECEK PERSONEL LİSTESİ
SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA, YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ