Telefon :0.346.2191128

Personel Daire Başkanlığı

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM SONUCU (YEDEK ADAYLARDAN YERLEŞENLER)

Başlama Tarihi : 16.06.2021 - Bitiş Tarihi : 30.06.2021

D         U         Y         U         R         U

Üniversitemiz Hastanesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4.maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere ilan edilen ve KPSSP3 ve KPSSP93 puan sıralamasıyla başvurusu alınarak atanmaya hak kazanan asıl ile yedek adayların isim listesi duyurulmuştu yedek adaylardan başvuru süresi içerisinde müracaat etmeyenlerin ve haklarından feragat edenlerin yerlerine yedek adaylardan sırasıyla isim listesi aşağıda duyurulmuştur.

Listede ismi duyurulan adaylar belgelerini tamamlayarak 16/06/2021 – 30/06/2021 tarihleri arasında mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Adaylardan süresi içerisinde müracaat olmadığı takdirde yedek olanlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır.

Önemli: Gece nöbeti tutmaya engel durumu yoktur ibaresi bulunmayan heyet raporu kabul edilmeyecektir.

Göreve Başlama İçin İstenilen Belgeler:

1. 1 (Bir) Adet Kimlik Fotokopisi
  2. 4 (Dört) Adet Biometrik Fotoğraf
  3. Atanmaya hak kazanan adayların gece nöbeti tutmaya engel durumun olmadığını gösteren heyet raporu. (Tam teşekküllü Üniversite veya Devlet Hastanelerinden) almaları gerekmektedir.
  4. Adli sicil kaydı belgesi (E-Devlet üzerinden barkodlu olarak alınacaktır)
  5. Mal bildirim formu (Mal Bildirim Formu tek sayfada arkalı-önlü olarak çıkartılıp doldurulacaktır.Mal Bildirim Formu için tıklayınız.
  6. Diplomanın Aslı ve Fotokopisi (Aslı görülerek fotokopisi alınacaktır.)
  7. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi. (E-Devlet üzerinden barkodlu olarak alınacaktır)
  8. Yerleşim Yeri İkametgâh Belgesi (E-Devlet Üzerinden alınacaktır.)

Bu duyuru tebligat niteliğindedir ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Sıra No

ERGÜN SEVİM

Sağlık Teknikeri

GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YAZILI SINAVINA GİRECEK PERSONEL LİSTESİ