Telefon :0.346.2191128

Personel Daire Başkanlığı

2022 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) 1. Grup Yerleştirme Sonuçları Hakkında Duyuru

Başlama Tarihi : 27.03.2023 - Bitiş Tarihi : 07.04.2023

2022 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) 1. Grup Yerleştirme Sonuçları 24.03.2023 tarihinden itibaren ÖSYM' nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanmıştır.

Sağlık Bakanlığı adına (SBA) Üniversitemizde eğitim almaya hak kazanan adaylar başvurularını Sağlık Bakanlığına yapmaları gerekmektedir. Üniversitemizde eğitim almaya hak kazanan adayların göreve başlamaları ilgililerin Bakanlık tarafından ataması yapılıp, yine Bakanlık tarafından yapılacak olan Üniversitemize görevlendirme işlemi müteakip olacaktır.

(SBA) Sağlık Bakanlığı Adına başvuru yapacak adayların Bakanlık duyurusu İçin tıklayınız.

Sağlık Bakanlığı Adına Yan-Dal Eğitim Almaya Hak Kazanan Adaylardan Üniversitemizde Göreve Başlarken Getirmesi Gereken Belgeler;

1. YDUS Yerleşti Sonuç Belgesi,
  2. Bakanlık Tarafından Düzenlenen Görevlendirme Oluru,
  3. Askerlik Durum Belgesi,
  4. Diploma Örneği veya Geçici Mezuniyet Belgesi,