Telefon :0.346.2191128

4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL İLANI YERLEŞEN ADAYLAR DUYURUSU

Başlama Tarihi : 29.04.2021 - Bitiş Tarihi : 31.05.2021

D         U         Y         U         R         U

Üniversitemiz Hastanesi ve Diş Hekimliği Fakültesine 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4.maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere ilan edilen ve KPSSP3, KPSSP93 ve KPSSP94 puan sıralamasıyla başvurusu alınarak atanmaya hak kazanan asıl ile yedek adayların isim listesi aşağıya çıkarılmıştır.

COVID-19 salgını ve tam kapanma tedbirleri nedeniyle asıl adayların 17/05/2021 - 31/05/2021 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Müracaat edilen unvanlarda asıl ve yedek adaylar belirlenmiş, asıl kazananlardan süresi içerisinde müracaat olmadığı takdirde yedek olanlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır.

SONUÇ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ÖNEMLİ: Tam teşekküllü Üniversite veya Devlet Hastanelerinden alıncak heyet raporunda gece nöbeti tutmaya engel durumun olmadığını belirtir ibare yazılması gerekmektedir.

Göreve Başlama İçin İstenilen Belgeler:

1-  1 (Bir) Adet Kimlik Fotokopisi

2-  4 (Dört) Adet Biyometrik Fotoğraf

3- Atanmaya hak kazanan adayların gece nöbeti tutmaya engel durumun olmadığını gösteren heyet raporu. (Tam teşekküllü Üniversite veya Devlet Hastanelerinden) almaları gerekmektedir.

4- Adli sicil kaydı belgesi (E-Devlet üzerinden barkodlu olarak alınacaktır)

5- Mal bildirim formu (Arkalı önlü tek sayfaya çıkartılarak doldurulması gerekmektedir tıklayınız.)

6- Diplomanın Aslı ve Fotokopisi (Aslı görülerek fotokopisi alınacaktır.)

7- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi.

8- Yerleşim Yeri İkametgâh Belgesi (E-Devlet Üzerinden alınacaktır.)

NOT: Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Ayrıntılı bilgi için: 0346 487 13 61

DUYURULAR

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA, YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ