Telefon :0.346.2191128

Personel Daire Başkanlığı

Sürekli İşçi Kura Çekimi Sonucu

Başlama Tarihi : 30.09.2019 - Bitiş Tarihi : 05.10.2019

Kura çekiminde asıl olarak isimleri çıkan adaylar 04.10.2019 tarihi mesai bitimine kadar şahsen aşağıdaki belgeleri Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Belgeleri belirlenen tarihe kadar teslim etmeyen veya yanlış beyanda bulunan adayların yerine yedek adaylardan sırayla belge istenecektir.

Sözlü Sınav tarihi daha sonra Üniversitemiz web sitesinde duyurulacaktır. Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İSTENİLEN BELGELER
  1. Öğrenim Belgesi Fotokopisi (1 Adet)
  2. Tarihçeli Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi (E-Devlet Üzerinden Alınacaktır)
  3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (1 Adet)
  4. Erkek Adaylar İçin Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet Üzerinden Alınabilir)
  5. Güvenlik Görevlileri İçin Özel Güvenlik Sertifikası Belgesine sahip olmak ( Son başvuru tarihi olan 20.09.2019 itibariyle 5 yılı doldurmamış olmak)
  6. Güvenlik Görevlileri için Boy; en az Erkekler için 167 cm ve Kadınlar için 162 olması, Kilo; vücut kitle endeksi 18 (dahil) ile 27(dahil) arasında olmak (Bu belge 01.10.2019 - 04.10.2019 tarihleri arasında saat: 10:00 - 12:00 saatleri içerisinde Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğü Hamza YERLİKAYA Spor Salonunda verilecektir.)

Sivas Merkez Güvenlik Görevlisi Listesi için TIKLAYINIZ.
Sivas Merkez Temizlik Görevlisi Listesi için TIKLAYINIZ.
Suşehri İlçesi Temizlik Görevlisi Listesi için TIKLAYINIZ.
Şarkışla İlçesi Güvenlik Görevlisi Listesi için TIKLAYINIZ.
Yıldızeli İlçesi Temizlik Görevlisi Listesi için TIKLAYINIZ.
Zara İlçesi Temizlik Görevlisi Listesi için TIKLAYINIZ.

DUYURULAR

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA, YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ