Telefon :0.346.2191128

Personel Daire Başkanlığı

2018 DUS İLE ÜNİVERSİTEMİZİ KAZANANLAR HAKKINDA

Başlama Tarihi : 05.11.2018 - Bitiş Tarihi : 16.11.2018

         2018-DUS Yerleştirme Sonuçları 05.11.2018 tarihinden itibaren ÖSYM' nin https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden açıklanmıştır. Bu kapsamda Kurumumuza atanmaya hak kazananların 16.11.2018 tarihi mesai bitimine kadar Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına müracaat etmeleri ve kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

          İlk aşamada atanmaya hak kazanan adaylar kayıt işlemleri için, DUS başvuru formunu ve yerleştirme sonuç belgesini ve herhangi bir kamu kurumunda görev yapmayanlar için Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması Formunu, 16.11.2018  tarihi mesai bitimine kadar 0346 219 10 39 no'lu numaraya faks ile (aslının 5 gün içerisinde gönderilmesi kaydıyla), posta/kargo ile kurumumuza teslim edilmesi yeterlidir.

        Herhangi bir Kamu Kurumunda çalışmayan adaylar Açıktan Atanma işlemine tabi tutulacaktır, adaylar DUS başvuru formu, sınav sonuç belgesi, Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırma Formunu (Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırma Formu iki adet doldurulacak formun onaylanması için Muhtarlık veya benzeri herhangi bir kuruma gidilmeyecek olup, form Başkanlığımız tarafından onaylanacaktır.) imzalayarak şahsen, posta veya kargo ile Cumhuriyet Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına gönderebilirler.

        AÇIKTAN ATANACAK OLAN ADAYLARIN ATANMA İŞLEMİ  “GÜVENLİK ARAŞTIRMA VE ARŞİV ARAŞTIRMA” İŞLEMİ SONUCUNDA ATANMASINDA SAKINCA OLMAMASI DURUMUNDA YAPILACAKTIR.   

        Herhangi bir Kamu Kurumunda kadrolu bir pozisyonda görev yapan adaylar Naklen atanma işlemine tabi tutulacaktır,adaylar DUS başvuru formu ve sınav sonuç belgesini şahsen, posta veya kargo ile Cumhuriyet Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına gönderebilirler. Muvafakatı istenen ve yapılan yazışmalar sonucnda atama işlemleri tamamlanıp kurumumuzda göreve başlarken  Personel Nakil Bildirimi/Maaş Nakil Bildirimi ile birlikte askerlik durum belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi ve 6 adet fotoğraf ile Personel Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

 

Adaylardan istenecek belgeler;

  1.  Başvuru Formu için  tıklayınız. (Açıktan ve naklen atanacaklar için ilk başvuru anında istenecek)
  2.  DUS Sonuç Belgesi için  tıklayınız(Açıktan ve naklen atanacaklar için ilk başvuru anında istenecek)
  3. Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırma Formu  için  tıklayınız. (Açıktan atanacaklar için ilk başvuru anında istenecek-Bilgisayarda Doldurulacak )
  4. Adli Sicil Kaydı ( e-devlet sisteminden almak için tıklayınız.) (Açıktan atanacaklar için göreve başlarken istenecek)
  5.  Heyet Raporu (Tam teşekküllü devlet veya üniversite hastanelerinden(Açıktan atanacaklar için göreve başlarken  istenecek)
  6.  İstifa etmiş ise hizmetini gösterir hizmet cetveli (Açıktan atanacaklar için göreve başlarken istenecek)
  7. Askerlik Durum Belgesi (e-devletten almak için tıklayınız.) (Açıktan ve naklen atanacaklar için göreve başlarken istenecek)
  8.  Diploma Örneği veya Geçici Mezuniyet belgesi (Açıktan ve naklen atanacaklar için göreve başlarken istenecek)
  9.  Nüfus Cüzdanı fotokopisi (Açıktan ve naklen atanacaklar için göreve başlarken istenecek)
  10.  5 Adet Vesikalık 1 Adet Biyometrik Fotoğraf (Açıktan ve naklen atanacaklar için göreve başlarken istenecek)

 

 

 AYRICA TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR. BU DUYURU TEBLİGAT NİTELİĞİNDEDİR.

 

 

 

 


 


 

 



DUYURULAR

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA, YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ