Telefon :0.346.2191128

Personel Daire Başkanlığı

2016 Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2016-DUS) Sonucu Üniversitemize Yerleşenler

Başlama Tarihi : 26.01.2017 - Bitiş Tarihi : 10.02.2017

2016 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2016-DUS) yerleştirme işlemleri sonucu Kurumumuza atanmaya hak kazananların 10.02.2017 tarihi mesai bitimine kadar Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına müracaat etmeleri ve kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. 

Açıktan atanacaklarda istenecek belgeler;

1.      TUS – DUS Başvuru Formu (Form için tıklayınız.)

2.      TUS – DUS Kazandı Belgesi ( Kazandı Belgesi için tıklayınız.)

3.       Heyet Raporu (Tam teşekküllü devlet veya üniversite hastanelerinden)

4.       Adli Sicil Kaydı( e-devlet sisteminden almak için tıklayınız.)

5.       Nüfus Cüzdanı fotokopisi

6.       6 adet Fotoğraf

7.       Askerlik Durum Belgesi ( e-devlet  sisteminden almak için tıklayınız.)

8.       Diploma Örneği (Geçici Mezuniyet belgesi) - Transkript Belgesi

9.       İstifa etmiş ise hizmetini gösterir hizmet cetveli 

10.   Güvenlik Araştırma ve Arşiv Araştırma Formu (Form için tıklayınız.)

Açıktan atanma işlemine tabi tutulacak olan adaylar ilk başta, TUS-DUS Başvuru Formu, kazandı belgesi, Güvenlik Araştırma ve Arşiv Araştırma Formunu imzalayarak şahsen veya kargo ile Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığına gönderebilirler.

            AÇIKTAN ATANACAK OLAN ADAYLARIN ATANMA İŞLEMİ “GÜVENLİK ARAŞTIRMA VE ARŞİV ARAŞTIRMA” İŞLEMİ SONUCUNDA ATANMASINDA SAKINCA OLMAMASI DURUMUNDA YAPILACAKTIR.

Atanmaya hak kazanan adaylar herhangi bir kamu kurumunda kadrolu bir pozisyonda görev yapıyorlar ise; Başvuru formu ve kazandı belgesini göndererek naklen atanma işlemine tabi tutulacaklardır. (Sözleşmeli hekim olarak görev yapanlar için nakil işlemi olmamaktadır. İlgililer ya istifa edip doğrudan kurumumuza açıktan başlaması yapılacak ya da sözleşmeli hekimlikten istifa edip kadrolarına geçeceklerdir ve kadrolarına geçtikten sonra nakil işlemlerinin başlaması için kurumumuza  bilgi vermeleri gerekmektedir.) Muvafakat işlemleri tamamlanıp kurumumuzda göreve başlarken adaylar Personel Nakil Bildirimi/Maaş Nakil Bildirimi ile birlikte askerlik durum belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi ve 6 adet fotoğraf ile Personel Daire Başkanlığına gelmeleri gerekmektedir.

Naklen atanma işlemine tabi tutulacak olan adaylar, TUS-DUS Başvuru Formu ile kazandı belgesinin asıllarını göreve başlarken getirmek kaydıyla  0 346 219 10 39 nolu numaraya faks çekebilirler.

DUYURULUR.


 

 



DUYURULAR

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA, YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ