Ücretsiz Muayene Günleri:Veteriner Fakültesi

Duyuru Başlama Tarihi : 30.09.2019 - Duyuru Bitiş Tarihi : 04.10.2019

Ana görevi yaşatmak olan, hayvan sağlığının teminatı veteriner hekimleri yetiştiren ve bütün eğitim sisteminin temelini hayvan sevgisi üzerine bina ederek hedefleri doğrultusunda eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerine devam eden Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi tarafından 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününe dikkat çekmek amacıyla faaliyete geçirildiği 2015 yılından bu yana ortak dünyamızı paylaştığımız hayvanlara/canlara koruma, kontrol ve tedavi hizmetlerinin sunulduğu Hayvan Hastanesi bünyesinde 30 Eylül 2019-4 Ekim 2019 tarihleri arasında Ücretsiz Muayene Günleri” etkinliği gerçekleştirilecektir.

Hayvanlara karşı gösterilen şiddetin son bulacağı daha güzel günler dileğiyle…

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi

AYLARA GÖRE DUYURULAR