Boş Lojman Duyurusu

Duyuru Başlama Tarihi : 28.06.2022 - Duyuru Bitiş Tarihi : 09.07.2022

Üniversitemiz lojmanlarından 114 metrekarelik, C blok 7 numaralı daire boşalmış olup halihazırda Üniversitemiz lojmanlarında oturmayan Üniversitemiz akademik ve idari personelinden (657 sayılı Kanun'a tabi tüm personel ile sürekli işçiler dahil) söz konusu lojman için talepte bulunmak isteyenlerin 7 Temmuz 2022 Perşembe günü mesai bitimine kadar ekteki formları doldurarak Rektörlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.

Not: Lojman Puan Çizelgesinde ismi bulunmayan akademik ve idari personelin başvuru yapmak istemesi halinde yazımız ekinde gönderilen "5 Sayılı Cetveli"nin birim amiri tarafından tasdik edilmek üzere doldurmaları, Personel Daire Başkanlığından "hizmet belgesi" ve E Devlet üzerinden alacakları "tapu belgesi" ile birlikte lojman talep dilekçesi ekinde Rektörlüğümüze sunmaları gerekmektedir.

AYLARA GÖRE DUYURULAR