Boş Lojman Duyurusu

Duyuru Başlama Tarihi : 30.05.2022 - Duyuru Bitiş Tarihi : 06.06.2022

Üniversitemiz lojmanlarından 114 metrekarelik, M blok 8 numaralı daire boşalmış olup halihazırda Üniversitemiz lojmanlarında oturmayan Üniversitemiz akademik ve idari personelinden (657 sayılı Kanun'a tabi tüm personel ile sürekli işçiler dahil) söz konusu lojman için talepte bulunmak isteyenlerin 6 Haziran 2022 Pazartesi günü mesai bitimine kadar ekteki formları doldurarak Rektörlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.

Not: Lojman Puan Çizelgesinde ismi bulunmayan akademik ve idari personelin başvuru yapmak istemesi halinde yazımız ekinde gönderilen "5 Sayılı Cetveli" doldurmaları ve Personel Daire Başkanlığından ya da E-Devlet'ten alacakları "hizmet cetveli" ile birlikte lojman talep dilekçesi ekinde Rektörlüğümüze sunmaları gerekmektedir.

AYLARA GÖRE DUYURULAR