Sosyal Bilimler Akademik Yayıncılık Çalıştayı - III

Duyuru Başlama Tarihi : 18.12.2020 - Duyuru Bitiş Tarihi : 27.12.2020

T.C. Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi iş birliğinde 26 Arallık 2020 tarihinde çevrim içi olarak  Sosyal Bilimler Akademik Yayıncılık Çalıştayı - III düzenlenecektir.

Çalıştayın teması, "Hakemli Dergi Yayıncılığı" olarak belirlenmiştir.

Çalıştayda; Türkiye merkezli hakemli sosyal bilim dergilerinin akademik yayıncılık açısından mevcut durumları, sorun ve ihtiyaçları ile bunların çözümüne yönelik somut öneriler üzerinde yoğunlaşılacaktır.

Ele alınacak konular, editörlerin görüşlerinin çevrim içi oylama ile alınması ile belirlenmiştir.

Çalıştaya Türkiye’de sosyal bilim dergilerinin editoryal süreçlerinde yer alan ilgililer, akademik yayıncılıkla ilgilenen tüm akademisyen ve öğrenciler davetlidir.

Çalıştaya dinleyici veya müzakereci olarak katılmak isteyenler, “edu.tr” veya “gov.tr” uzantılı kurumsal e-postaları ile çalıştay kurumsal web sayfasından (https://sba.ayk.gov.tr) kayıt olabileceklerdir.

AYLARA GÖRE DUYURULAR