Telefon: 0.346.2191128

Daire Başkanlığı

2020-TUS 1.DÖNEM YERLEŞTİRME SONUÇLARI İLE ÜNİVERSİTEMİZE ATANANLAR HAKKINDA

Duyuru Başlangıç Tarihi : 03.04.2020 - Duyuru Bitiş Tarihi : 20.04.2020

2020-TUS 1.Dönem Yerleştirme Sonuçları 03.04.2020 tarihinden itibaren ÖSYM' nin https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden açıklanmıştır. Bu kapsamda Kurumumuza atanmaya hak kazananların 20.04.2020 tarihi mesai bitimine kadar Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına müracaat etmeleri ve kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

Herhangi bir Kamu Kurumunda çalışmayan adaylar Açıktan Atanma işlemine tabi tutulacaktır, adaylar aşağıda belirtilen belgeleri 20.04.2020 tarihine kadar şahsen, posta veya kargo ile Cumhuriyet Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına gönderecek olup, göreve başlamaları 20.04.2020 tarihinden sonra yapılacaktır.

(İLLERARASI SEYAHAT KISITLAMASI OLDUĞUNDAN SİVAS İLİ DIŞINDA OLANLARIN BELGELERİ TESLİM ETMELERİ İÇİN ŞAHSEN GELMELERİNE GEREK YOK POSTA VEYA KARGO İLE CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞINA BELGELERİNİ GÖNDERMELERİ YETERLİDİR. HERHANGİ BİR YERDE GÖREV YAPMAYANLAR 20.04.2020 TARİHİNDEN SONRA GÖREVE BAŞLATILACAKLARINDAN  BAŞLAYACAKLARI TARİH İÇİN BAŞVURU BELGESİNDEKİ GSM NUMARALARINDAN BİLGİLENDİRİLECEKLERDİR.)

Herhangi bir Kamu Kurumunda kadrolu bir pozisyonda görev yapan adaylar Naklen atanma işlemine tabi tutulacaktır, adaylar TUS başvuru formu ve sınav sonuç belgesini şahsen, posta veya kargo ile Cumhuriyet Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına gönderebilirler. Muvafakatı istenen ve yapılan yazışmalar sonucunda atama işlemleri tamamlanıp kurumumuzda göreve başlarken  Personel Nakil Bildirimi/Maaş Nakil Bildirimi ile birlikte askerlik durum belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi ve 6 adet fotoğraf ile Personel Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Adaylardan istenecek belgeler;

1.Başvuru Formu için   tıklayınız(Açıktan ve naklen atanacaklar için ilk başvuru anında istenecek)
2.TUS Yerleşti Belgesi için
 tıklayınız. (Açıktan ve naklen atanacaklar için ilk başvuru anında istenecek)

3.Adli Sicil Kaydı ( e-devlet sisteminden almak için  tıklayınız.) (Açıktan atanacaklar için göreve başlarken istenecek)

4.Aile Hekimliğinden alınacak Sağlık Raporu. (Açıktan atanacaklar için göreve başlarken istenecek) ( ÜNİVERSİTE VE SAĞLIK BAKANLIĞI HASTANELERİ PANDEMİ HASTANESİ OLDUĞUNDAN HEYET RAPORU İSTENİLMEYECEKTİR.

5.İstifa etmiş ise hizmetini gösterir hizmet cetveli (Açıktan atanacaklar için göreve başlarken istenecek. e-devlet ten HİTAP Hizmet Dökümü Belgesi olarak alabilirler.)
6.Askerlik Durum Belgesi (e-devletten almak için  tıklayınız.) (Açıktan ve naklen atanacaklar için göreve başlarken istenecek)
7.Diploma Örneği veya Geçici Mezuniyet belgesi (Açıktan ve naklen atanacaklar için göreve başlarken istenecek)
8.Nüfus Cüzdanı fotokopisi (Açıktan ve naklen atanacaklar için göreve başlarken istenecek)
9.5 Adet Vesikalık 1 Adet Biyometrik Fotoğraf (Açıktan ve naklen atanacaklar için göreve başlarken istenecek)

AYRICA TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR. BU DUYURU TEBLİGAT NİTELİĞİNDEDİR.

ECZACI POZİSYONU SÖZLÜ SINAV SONUCU
SÜREKLİ İŞCİLERİN GÖREVE BAŞLATILMALARI