Telefon: 0.346.2191128

Personel
Daire Başkanlığı

2019-YDUS (1.Grup) Yerleştirme Sonuçları Kapsamında Üniversitemize Atananların Dikkatine

Duyuru Başlangıç Tarihi : 25.03.2020 - Duyuru Bitiş Tarihi : 07.04.2020

2019-YDUS (1.Grup) Yerleştirme Sonuçları 23.03.2020 tarihinden itibaren ÖSYM' nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanmıştır. Bu kapsamda Kurumumuza atanmaya hak kazananların 07.04.2020 tarihi mesai bitimine kadar Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına müracaat etmeleri ve kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

İlk aşamada atanmaya hak kazanan adaylar kayıt işlemleri için, YDUS başvuru formunun ve yerleştirme sonuç belgesinin 07.04.2020  tarihi mesai bitimine kadar 0346 219 10 39 no'lu numaraya faks ile (aslının 5 gün içerisinde gönderilmesi kaydıyla), posta/kargo ile kurumumuza teslim edilmesi yeterlidir.

Herhangi bir Kamu Kurumunda kadrolu bir pozisyonda görev yapan adaylar Naklen atanma işlemine tabi tutulacaktır, adaylar YDUS başvuru formu ve sınav sonuç belgesini, şahsen, posta veya kargo ile Cumhuriyet Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına gönderebilirler. Muvafakatı istenen ve yapılan yazışmalar sonucunda atama işlemleri tamamlanıp kurumumuzda görev başlarken Personel Nakil Bildirimi/Maaş Nakil Bildirimi ile birlikte askerlik durum belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi ve 6 adet fotoğraf ile Personel Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Adaylardan istenecek belgeler;

1. YDUS Başvuru Formu için   tıklayınız. (Açıktan ve naklen atanacaklar için ilk başvuru anında istenecek)
  2. YDUS Sonuç Belgesi için   tıklayınız. (Açıktan ve naklen atanacaklar için ilk başvuru anında istenecek)
  3. Adli Sicil Kaydı ( e-devlet sisteminden almak için   tıklayınız.) (Açıktan atanacaklar için göreve başlarken istenecek)