Telefon :0.346.2191128

Personel Daire Başkanlığı

SOSYAL HİZMETLER KANUNU ( 2828 S.K ) KAPSAMINDA ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

Başlama Tarihi : 30.12.2014 - Bitiş Tarihi : 12.01.2015

Üniversitemize 2828 Sayılı Kanun kapsamında yerleştirilmiş olan adaylar, aşağıda belirtilen belgelerle birlikte 12.01.2015 tarihi mesai bitimine kadar Personel Dairesi Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

1-      Diploma veya geçici mezuniyet belgesi fotokopisi ve aslı
2-      Erkek adaylar için askerlik durum belgesi (www.turkiye.gov.tr adresinden temin edilebilir.)
3-      Sağlık kurulu raporu (Üniversite ve Devlet Hastanelerinden alınacaktır.)
4-      Adli sicil kaydı (www.turkiye.gov.tr adresinden temin edilebilir.)
5-      4 ( dört) Adet fotoğraf
6-      Nüfus cüzdanı fotokopisi
7-      Üniversitemize yerleştirildiğini gösteren sonuç belgesi ( İnternet çıktısı )

DUYURULAR